Om Vagt & Sikkerhed


Vagt & Sikkerhed er din garanti for effektive og fleksible sikkerhedsløsninger, som kan gøre din nattesøvn mere betryggende. Vi tilbyder diverse sikkerhedsløsninger, som inkluderer blandt andet elektronisk sikring, sikkerheds- eller hundevagt og tv-overvågning. Alle løsninger har din sikkerhed i førersædet, og vil derfor udelukkende have en positiv indflydelse på din sikkerhed i det daglige.

Hos Vagt & Sikkerhed sætter vi en ære i at være din pålidelige, og ikke mindst professionelle, sikkerhedspartner. Herudover har vi hele tiden fokus på udviklingen indenfor overvågningsbranchen, hvilket betyder at vi altid er opdateret med det nyeste udstyr. På denne måde kan du føle dig helt tryg ved at overlade dine vagtopgaver til os, eftersom vi er konstant opdateret og forberedte på nye udfordringer. Vores personale består udelukkende af veluddannede personer, som ligger stor vægt på god kundekontakt. Det betyder at du som kunde vil få en god oplevelse hos os, da vi sætter dig og dine behov i førersædet. Alt personale har herudover også gennemgået både førstehjælp- og brandbekæmpelseskursus, og er naturligvis tilgængelige døgnet rundt, 365 dage om året.

Hvis du har spørgsmål eller ligger inde med en uforpligtende forespørgsel, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sende os en e-mail. Du kan finde kontaktoplysninger samt flere informationer om selve virksomheden Vagt & Sikkerhed her.

Her på siden er det også muligt at læse mere om vores forskellige sikkerhedsløsninger, ganske simpelt ved at benytte fanebladene øverst på siden.