Beskyt dig mod de mange tyverier


Med en sikkerhedsvagt, bliver det muligt at sikre din virksomhed imod uvedkommende gæster. Hos Vagt & Sikkerhed kan du tegne en vagtaftale, der lever op til dine individuelle behov og krav. Vi er meget fleksible på dette område, og vil altid forsøge at efterkomme dine krav, således du bliver tilfreds med den endelige aftale. Gennem vores store erfaring på markedet, ved vi hvor forskellige kravene kan være fra virksomhed til virksomhed, og vi giver derfor dig muligheden, for at designe netop den løsning du finder mest attraktiv. Det betyder at du blandt andet kan vælge imellem sikkerhedsvagt med eller uden hund, samtidig med at du også bestemmer omfanget af overvågningen.

Sikkerhedsvagt – Mange typer og valgmuligheder


Hos Vagt & Sikkerhed har vi et bredt udvalg af sikkerhedsvagt typer, som betyder du har masser af valgmuligheder, når du skal bestemme dig. Vores professionelle og erfarne sikkerhedsvagt, kan udfører en masse opgaver hos din virksomhed, og vigtigst af alt sikre dine værdier. Et lille udvalg af de mange opgaver vi kan fuldføre, inkluderer receptionsvagt, portvagt og overvågning af teknisk udstyr. En sikkerhedsvagt er dog specielt velegnet til byggepladser eller lignende, hvor der ikke er den store risiko for ild- eller vandskader, men hvor der til gengæld er store værdier samlet på et sted.

Man ser landet over en stigende tendens til flere og flere tyverier fra netop byggepladser, og her kan en sikkerhedsvagt udgøre den væsentlige forskel, der gør tyvene søger andetsteds hen. Det er især på grund af at byggepladser ofte er placeret på afsides lokaliteter, og dermed er utrolig mennesketomme om aften, at tyvene ser sit snit til at bryde ind her. Via en aftale med Vagt & Sikkerhed, kan du dog slippe for at ligge søvnløs om natten. Vores sikkerhedsvagt, med eller uden hund, kan hurtigt og effektivt skræmme tyvene på flugt.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om vores sikkerhedsvagt løsninger.