Forebyg tyverier med en alarm


Man kan forebygge mange tyverier, ved blot at have installeret en tyverialarm. Dette gør sig gældende på såvel arbejdspladsen som i hjemmet, hvor en tyverialarm som regel er nok, til at holde de uvedkommende gæster ude. For mange er det en noget bedre løsning, end en sikkerhedsvagt for eksempel ville være, og kan derfor sagtens anbefales. Typisk vil større virksomheder have en noget mere avanceret tyverialarm, end private hjem. Hos Vagt & Sikkerhed har vi et tæt samarbejde, med alarminstallatører over hele landet, og vi kan dermed i fællesskab finde den bedste løsning for dig. En tyverialarm skal naturligvis leve op til dine behov og krav, og derfor er det naturligvis fordelagtigt, at have flere eksperter med på råd.

Simpel tyverialarm eller kombianlæg?


Vi anbefaler helt klart at private hjem får installeret en simpel tyverialarm, da det i langt de fleste tilfælde er nok til at holde uvedkommende væk. Større virksomheder derimod, gør sig nok bedst med et kombianlæg. Et kombianlæg er, som navnet antyder, en kombineret løsning, som kan give din virksomhed den ultimative beskyttelse. Det er et integreret sikringssystem, som kombinerer adgangskontrol, indbruds- og brandalarm samt videoovervågning, i et og samme system. Selvom det lyder avanceret og indviklet, er systemet faktisk ganske nemt at overskue og håndtere via en grafisk skærm. Betjeningen af skærmen kan foregå i ét eller flere rum, alt afhængig af dine behov og krav. Herudover er det også muligt at give vagten besked, enten pr. sms eller e-mail. Det er uden tvivl en sikker tyverialarm, som i hvert fald gør det utrolig svært for tyve, at slippe ubemærket ind i din virksomhed.

Som sagt anbefaler vi dog kun kombianlægget til større virksomheder, hvorimod private hjem sagtens kan ”nøjes” med en almindelig tyverialarm. Alle tyverialarmer fungerer som et godt værktøj imod tyve, og det er uden tvivl noget der skræmmer de fleste på flugt.

Kontakt os i dag, og hør nærmere om dine muligheder og hvilken tyverialarm vi vil anbefale til netop dit eller jeres behov.